Hangulatos Borkóstoló Est a Páty Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló estre hívjuk a Pátyi pincehegyre!
Házigazda: Pál János borszakértő, kreatív séf

Időpont: 2021. május 30. délután 16 óra. Időtartam kb. 2 óra.
Kövessék honlapunkat, vagy facebook oldalunkat az esetleges változások miatt.

Borkóstoló est Pál János borszakértő és kreatív séf házigazdával: 6 tételes borkóstoló, izgalmas ízjáték a tételekhez, etyeki sajttál, pogácsa. Az esemény során a Hangulat Pince és a Pátyi Pincehegy is bemutatásra kerül egy rövid séta során (pincehegyi séta csak jó idő esetén), majd a házigazda a pincénél tartja meg az ízjátékos borkóstoló programot, melyben a helyi borok kiválóságai közül is szerepelnek tételek, és Etyeki sajtválogatásból készült sajttálat is kóstolhatnak vendégeink. A kóstoló végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet (ajándék bortasakkal). A programot járványügyi helyzetben nem tudjuk megtartani. Budapestről a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel is egyszerűen ki lehet jutni hozzánk, erről és a borainkról részletek a honlap linkelt aloldalain.

Előzetes bejelentkezés szükséges bármelyik elérhetőségünkön , a program létszámkorlátos. A regisztráció már elindult, a létszámkorlát miatt érdemes időben regisztrálni.

A program díja 7.500 Ft / fő, fizetés helyben kp-val, bankkártyával, ill. mindegyik típusú SZÉP kártya vendéglátás alszámláról.

A programot igény szerint csoportoknak egyedi, egyeztetett időpontban is megtartjuk, max. 20 fő létszámkorláttal. Árakról és időpont lehetőségről érdeklődjön a Hangulat Pince megadott elérhetőségén.