Hangulatos Borangoló a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló sétára hívjuk vendégeinket a Pátyi pincehegyre, 2021. május 16-án, 15 órás kezdéssel. Kövesse a program kiírását itt vagy a facebook oldalunkon, hogy az esetleges változásról értesüljön!

A program során megismerkedhetnek a Hangulat Pincével, valamint egy hangulatos séta során az egyedülálló Pátyi történelmi pincehegy is bemutatásra kerül. Közben az Etyek-Budai borvidék díjnyertes boraiból lehet 3 tételt kóstolni, etyeki és pátyi pincészetektől, borkorcsolyának pedig finom pogácsát kínálunk. A kínált borok és a pincészetek bemutatásán kívül a borvidékkel és a Pátyi pincehegy történetével ismerkedhetnek a sétán részt vevő vendégeink. A járványügyi előírásokat betartva a teljes program kültéri, a pincelátogatás váltott kiscsoportban lehetséges, maszk használatával. A séta végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet (ajándék bortasakkal). Budapestről a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel is egyszerűen ki lehet jutni hozzánk, erről és a borainkról részletek a honlap linkelt aloldalain.

Program kezdete: 2021. május 16. 15h, időtartam: 1.5-2 óra. Séta hossza kb. 1.5km.

Előzetes bejelentkezés szükséges bármelyik elérhetőségünkön , a program létszámkorlátos. A regisztráció már elindult, a létszámkorlát miatt érdemes időben regisztrálni. A program eső esetén más időpontban kerül megrendezésre, erről az esemény előtt minimum 3 órával értesítjük regisztrált vendégeinket.

A program díja 3.300 Ft / fő, fizetés helyben kp-val, bankkártyával, ill. mindegyik típusú SZÉP kártya vendéglátás alszámláról.

A programot igény szerint csoportoknak egyedi, egyeztetett időpontban is megtartjuk, 2-42 fő létszámkorláttal. Árakról és időpont lehetőségről érdeklődjön a Hangulat Pince megadott elérhetőségén.