Csoport Programok

A Hangulat Pince különböző programokat kínál baráti, családi, turista, vagy céges csoportok, rendezvényszervezők, utazási irodák számára, előre egyeztetett időpontokra. Az alábbi programokból lehet jelenleg választani:

  • Hangulatos borangoló a Pátyi pincehegyen (1.5-2 óra időtartam, 1.5km séta, 2-42 fő)
  • Borkóstoló est Pál János borszakértő és kreatív séf házigazdával (2 óra időtartam, 6 tételes borkóstoló izgalmas ízjátékkal, etyeki sajttál, pogácsa, 10-20 fő)
  • Pincetúra a Pátyi Pincehegyen (3.5 óra időtartam, 1.5km séta, 14-42 fő)
  • Gyalogtúra a Csergezán Pál kilátóba a Budakeszi Arborétumon keresztül, utána zsíroskenyér és borozás a Hangulat Pincében (15km össztáv, 5-6 óra időtartam, 10-20 fő)

Érdeklődés és foglalás: info@hangulatpince.hu vagy 06 30 948 75 42

Bármilyen egyedi program igény esetén keressen meg minket fenti elérhetőségeink egyikén, és egyeztetjük a lehetőségeket, árakat.

Két meghirdetett időpontos programunkra elindult az ajándékutalvány vásárlási lehetőség! Élmény ajándéknak kiváló lehet egy ilyen utalvány, melyet egész évben felhasználhatnak az adott programra a kedvezményezettek. Mindkét programunk többször megrendezésre kerül a 2021-es évben, így akár év közben is regisztrálhatnak valamelyik időpontra. Ha véletlenül egyik időpont sem megfelelő, év végén teljes értéken visszaváltható az utalvány. 1-20 fő számára tudjuk kiállítani, az ára a program árával egyezik meg. Az egyedi utalványt a számlával együtt email-en tudjuk küldeni, az árát utalással rendezhetik. A programokról itt vagy a facebook oldalunk esemény oldalán bővebb tájékoztatás elérhető. Az ajándékutalványok igénylése az info@hangulatpince.hu email címen, messengeren, vagy a 06 30 948 75 42 telefonszámon is lehetséges.

A csoportprogramok részletezése és díjai:

Hangulatos Borangoló a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló sétára hívjuk vendégeinket a Pátyi pincehegyre!

A program során megismerkedhetnek a Hangulat Pincével, valamint egy hangulatos séta során az egyedülálló Pátyi történelmi pincehegy is bemutatásra kerül. Közben az Etyek-Budai borvidék díjnyertes boraiból lehet 3 tételt kóstolni, etyeki és pátyi pincészetektől, borkorcsolyának pedig helyi finom pogácsát kínálunk. A kóstolt borok és a pincészetek bemutatásán kívül a borvidékkel és a Pátyi pincehegy történetével ismerkedhetnek a sétán részt vevő vendégeink. Járványügyi helyzetben az előírásokat betartva a teljes program kültéri, a pincelátogatás váltott kiscsoportban lehetséges, maszk használatával. A séta végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet.

Program időtartam: 1.5-2 óra. Séta hossza kb. 1.5km. A program egész évben megtartható, akár hétköznapokon is. A program időpontját úgy kell megválasztani, hogy napközbeni világos órákra essen.

Csoport program bruttó ár:

  • 7 főig: 21.000.-
  • 8-14 fő: 2.800.- / fő
  • 15-21 fő: 2.700.- / fő
  • 22-42 fő: 2.500.- / fő

Hangulatos Borkóstoló Est a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló estre hívjuk a Pátyi pincehegyre!
Házigazda: Pál János borszakértő, kreatív séf

Borkóstoló est Pál János borszakértő és kreatív séf házigazdával: 6 tételes borkóstoló, izgalmas ízjáték a tételekhez, etyeki sajttál, pogácsa. Az esemény során a Hangulat Pince és a Pátyi Pincehegy is bemutatásra kerül egy rövid séta során (pincehegyi séta csak jó idő esetén), majd a házigazda a pincénél tartja meg az ízjátékos borkóstoló programot, melyben a helyi borok kiválóságai közül is szerepelnek tételek, és Etyeki sajtválogatásból készült sajttálat is kóstolhatnak vendégeink. A kóstoló végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet. A programot járványügyi helyzetben nem tudjuk megtartani.

A program kb. 2 óra, 10-20 fő számára tartjuk meg. A program időpontját jóval előre érdemes egyeztetni, a házigazda elérhetősége miatt (elérhető időszak: március – november).

Csoport program bruttó ár:

  • 10-14 fő: 90.000.-
  • 15-20 fő: 125.000.-

Pincetúra a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló pincetúrára hívjuk a Pátyi pincehegyre, 3 pincébe!

A program során megismerkedhetnek a Hangulat Pincével, Bednár Pincészettel, és az Élmény Pincével, valamint egy hangulatos séta során az egyedülálló Pátyi történelmi pincehegy is bemutatásra kerül. Közben az Etyek-Budai borvidék díjnyertes boraiból lehet összesen nyolc tételt kóstolni: elsőként a Hangulat Pincénél üdvözöljük a csoportot egy Etyeki gyöngyöző különlegességgel, majd a Bednár Pincében lehet négy tételt kóstolni a minőségi helyi kézműves borokból. Borkorcsolyának helyben sütött sajtos pogácsát kínálunk közben. Ezután az Élmény Pincében lehet kóstolni a pince boraiból két tételt, amit a pince saját készítésű töki pomposával lehet kísérni. Végezetül visszatérve a Hangulat Pincébe, egy újabb helyi bor kóstolására nyílik lehetőség (Gáborok Háza, Déberling Pincészet). A kínált borok és a pincészetek bemutatásán kívül a pincehegyi sétán a borvidékkel és a Pátyi pincehegy történetével ismerkedhetnek a programon résztvevő vendégeink. Járványügyi helyzet esetén a szabályokat betartva a teljes program kültéri, a pincelátogatás váltott kiscsoportban lehetséges, maszk használatával.

Program időtartam: kb. 3-3,5 óra. Séta hossza kb. 1.5km. A programot csak csoportoknak tartjuk, előre egyeztetett időpontban, 14-42 fő létszámkorláttal (14 fő alatti létszám is lehetséges, de ilyenkor 14 főre kell fizetni a csoportot). Elérhető időszak: március – november.

Csoport program bruttó ár: 7.500 Ft / fő

Hangulatos Gyalogtúra a Csergezán Kilátóba Borozással

Hangulatos gyalogtúrára hívjuk a Budai Hegység legszebb helyére!

Gyalogtúra a Csergezán Pál kilátóba a Budakeszi Arborétumon keresztül: A túra a Hangulat Pincétől a Budakeszi Arborétumon keresztül a Budai-hegység legmagasabb pontjára tart, az 559 m-es Nagy-Kopaszon levő Csergezán Pál kilátóra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a messzebb levő tájakra is. A 15km-es össztáv megtétele után a Hangulat Pincébe érkezünk vissza, ahol zsíroskenyér, és minőségi borok fogadják a megfáradt túrázókat (aki nem borozik, annak üdítőt kínálunk). A túrához ajánlott a közepes-jó kondíció. A program időtartam a pincében töltött idővel együtt kb 5-6 óra. A program végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet. Járványügyi helyzetben az előírásokat betartva a teljes program kültéri (kóstolás a pince előtti területen), a pincelátogatás váltott kiscsoportban lehetséges, maszk használatával. 

Program időtartam: kb. 5-6 óra. Túra hossza kb. 15km. A programot 10-20 fő csoportlétszámmal tartjuk meg (10 fő alatti létszám is lehetséges, de ilyenkor 10 főre kell fizetni a csoportot), csak túrázásra alkalmas időben (elérhető időszak: március – november).

Csoport program bruttó ár: 2.500 Ft / fő

Érdeklődés és foglalás: info@hangulatpince.hu vagy 06 30 948 75 42

Bármilyen egyedi program igény esetén keressen meg minket fenti elérhetőségeink egyikén, és egyeztetjük a lehetőségeket, árakat.