Csoport Programok Régi

A Hangulat Pince különböző programokat kínál baráti, családi, turista, vagy céges csoportok, rendezvényszervezők, utazási irodák számára, előre egyeztetett időpontokra. Az alábbi programokból lehet jelenleg választani (az oldalon lentebb részletes leírás):

 • Hangulatos borangoló a Pátyi pincehegyen (2-2.5 óra, 3 tétel, pogácsa, 1.5km séta, 2-45 fő)
 • Borkóstoló, több tematika, minőségi borok (1-1.5 óra, 3-5 tétel kóstoló, pogácsa, 2-45 fő)
 • Pincetúra a Pátyi Pincehegyen (3.5-4 óra időtartam, 1.5km séta, 12-24 fő)
 • Gyalogtúra a Csergezán Pál kilátóba a Budakeszi Arborétumon keresztül, utána pogácsa és borozás a Hangulat Pincében (15km össztáv, 6 óra időtartam, 10-24 fő)

Érdeklődés és foglalás: info@hangulatpince.hu vagy 06 30 948 75 42

Autóbuszos személyszállító partnerünktől buszt is lehet igényelni ezekre a programokra, 1600Ft/fő ártól (pontos ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken).

Bármilyen egyedi program igénye esetén keressen meg minket fenti elérhetőségeink egyikén, és egyeztetjük a lehetőségeket, árakat.

Programjainkra ajándékutalvány vásárlási lehetőség! Élmény ajándéknak kiváló lehet egy ilyen utalvány, melyet egész évben felhasználhatnak az adott programra a kedvezményezettek. A Hangulatos Borangoló és Borkóstoló programunk többször megrendezésre kerül a 2022-es évben, így akár év közben is regisztrálhatnak valamelyik időpontra, vagy csoportok számára egyéni időpont egyeztetése is lehetséges. Ha véletlenül egyik időpont sem megfelelő, év végén teljes értéken visszaváltható az utalvány. 2-45 fő számára tudjuk kiállítani, az ára a program árával egyezik meg. Az egyedi utalványt a számlával együtt email-en tudjuk küldeni (utalással rendezhetik), vagy személyes átvételi lehetőség is adott, bankkártyás, illetve SZÉP kártyás fizetéssel. A programokról itt alább, vagy a facebook oldalunk esemény oldalán bővebb tájékoztatás elérhető. Az ajándékutalványok igénylése az info@hangulatpince.hu email címen, messengeren, vagy a 06 30 948 75 42 telefonszámon is lehetséges.

A csoportprogramok részletezése és díjai:

Hangulatos Borangoló a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló sétára hívjuk vendégeinket a Pátyi pincehegyre!

A program során megismerkedhetnek a Hangulat Pincével, valamint egy hangulatos séta során az egyedülálló Pátyi történelmi pincehegy is bemutatásra kerül. Közben az Etyek-Budai borvidék díjnyertes boraiból lehet 3 tételt kóstolni helyi pincészetektől, borkorcsolyának pedig helyi finom pogácsát kínálunk. A kóstolt borok és a pincészetek bemutatásán kívül a borvidékkel és a Pátyi pincehegy történetével ismerkedhetnek a sétán részt vevő vendégeink. A séta végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet.

Program időtartam: 2-2,5 óra. Séta hossza kb. 1.5km. A program egész évben megtartható, akár hétköznapokon is. A program időpontját úgy kell megválasztani, hogy napközbeni világos órákra essen. SZÉP kártyás, bankkártyás fizetési lehetőség! A programra ajándékutalványt is lehet vásárolni.

Autóbuszos személyszállító partnerünktől buszt is lehet bérelni a teljes programhoz, 1.800 Ft/fő ártól. Részletekért, pontos ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken.

Csoport program bruttó ár:

 • 7 főig: 27.000.-
 • 8-15 fő: 3.800.- / fő
 • 16-45 fő: 3.500.- / fő

Hangulatos Borkóstoló a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló programra hívjuk a Pátyi pincehegyre!

3 vagy 5 tételes borkóstoló minőségi magyar borokból, különböző tematikával, frissen sült házi pogácsával. Az esemény során a Hangulat Pince és a Pátyi Pincehegy története, valamint a kóstolt borok pincészete is bemutatásra kerül.

Választható kóstoló tematikák (zárójelben a kóstoló tételek száma):

 • Páty borai (3): A helyi pincészetek legjobb borai közül válogattunk 3 tételt, melyből az egyik legkülönlegesebb a Mézeshegy déli lankáin érlelődött szőlőből készült Bednár Vöröske kézműves, etyeki abszolút díjas vörösbor. Előtte két könnyedebb fehérrel alapozzuk meg a csoport Hangulatát.
 • Szőke Balaton (3): Csopakról a Jásdi pincészettől válogattunk össze egy könnyed íz- és illatélményt a 3 tételes fehérbor kóstolónkhoz.
 • A vörös 3 árnyalata Szekszárdon (3): A Mészáros pincészet tájegységre jellemző és prémium vörösboraiból, a könnyedtől a testesig kóstolunk 3 tételt.
 • Villányi szivárvány (3 vagy 5): A Szende pincészet méltán híres borait mutatjuk be, a helyben különleges Irsaitól az egyik legízletesebb rozén át a villányi klasszikus vörösborokig. Választhatóan 1 vagy 3 vörösbor tétel, így ez a kóstoló 3 vagy 5 tételes is lehet.
 • Tokaji naplemente (3 vagy 5): Kiss István díjnyertes boraiból válogattuk az ország leghíresebb és legédesebb borvidékéről a kóstolót: egy száraz és két félédes fehérbor szerepel a 3 tételes kóstolóban, míg két különleges édes borral egészül ki az 5 tételes kóstoló.

A kóstoló végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet.

A program kb. 1-1.5 óra. A program egész évben megtartható, akár hétköznapokon is. SZÉP kártyás, bankkártyás fizetési lehetőség! A programra ajándékutalványt is lehet vásárolni.

Autóbuszos személyszállító partnerünktől buszt is lehet bérelni a teljes programhoz, 1.600 Ft/fő ártól. Részletekért, pontos ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken.

3 tételes kóstoló program bruttó ár:

 • 7 főig: 22.000.-
 • 8-15 fő: 3.000.- /fő
 • 16-45 fő: 2.800.- /fő

5 tételes kóstoló program bruttó ár:

 • 7 főig: 31.000.-
 • 8-15 fő: 4.400.- /fő
 • 16-45 fő: 4.000.- /fő

Pincetúra a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló pincetúrára hívjuk a Pátyi pincehegyre, 3 pincébe!

A program során megismerkedhetnek a Hangulat Pincével, Bednár Pincészettel, és az Élmény Pincével, valamint egy hangulatos séta során az egyedülálló Pátyi történelmi pincehegy is bemutatásra kerül. Közben az Etyek-Budai borvidék díjnyertes boraiból lehet összesen nyolc tételt kóstolni: elsőként a Hangulat Pincénél üdvözöljük a csoportot egy Etyeki gyöngyöző különlegességgel, majd a Bednár Pincében lehet négy tételt kóstolni a minőségi helyi kézműves borokból. Borkorcsolyának helyben sütött sajtos pogácsát kínálunk közben. Ezután az Élmény Pincében lehet kóstolni a pince boraiból két tételt, amit a pince saját készítésű töki pomposával lehet kísérni. Végezetül visszatérve a Hangulat Pincébe, egy újabb helyi bor kóstolására nyílik lehetőség (Gáborok Háza, Déberling Pincészet). A kínált borok és a pincészetek bemutatásán kívül a pincehegyi sétán a borvidékkel és a Pátyi pincehegy történetével ismerkedhetnek a programon résztvevő vendégeink.

Program időtartam: kb. 3,5 óra. Séta hossza kb. 1.5km. A programot csak csoportoknak tartjuk, előre egyeztetett időpontban, 12-24 fő létszámkorláttal (12 fő alatti létszám is lehetséges, de ilyenkor 12 főre kell fizetni a csoportot). Elérhető időszak: április – november.

Autóbuszos személyszállító partnerünktől buszt is lehet bérelni a teljes programhoz, 1.800 Ft/fő ártól. Részletekért, pontos ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken.

Csoport program bruttó ár: 12.900 Ft / fő

Hangulatos Gyalogtúra a Csergezán Kilátóba Borozással

Hangulatos gyalogtúrára hívjuk a Budai Hegység legszebb helyére!

Gyalogtúra a Csergezán Pál kilátóba a Budakeszi Arborétumon keresztül: A túra a Hangulat Pincétől a Budakeszi Arborétumon keresztül a Budai-hegység legmagasabb pontjára tart, az 559 m-es Nagy-Kopaszon levő Csergezán Pál kilátóra, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a messzebb levő tájakra is. A 15km-es össztáv megtétele után a Hangulat Pincébe érkezünk vissza, ahol pogácsa, és minőségi borok fogadják a megfáradt túrázókat (aki nem borozik, annak üdítőt kínálunk). A túrához ajánlott a közepes-jó kondíció. A program időtartam a pincében töltött idővel együtt kb 6 óra. A program végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet.

Program időtartam: kb. 6 óra. Túra hossza kb. 15km. A programot 10-24 fő csoportlétszámmal tartjuk meg (10 fő alatti létszám is lehetséges, de ilyenkor 10 főre kell fizetni a csoportot), csak túrázásra alkalmas időben (elérhető időszak: április – november).

Autóbuszos személyszállító partnerünktől buszt is lehet bérelni a teljes programhoz, 3.000 Ft/fő ártól. Részletekért, pontos ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken.

Csoport program bruttó ár: 4.000 Ft / fő

Érdeklődés és foglalás: info@hangulatpince.hu vagy 06 30 948 75 42

Bármilyen egyedi program igény esetén keressen meg minket fenti elérhetőségeink egyikén, és egyeztetjük a lehetőségeket, árakat.

Nézzen körbe nálunk virtuálisan!