Állandó ajánlataink és ajándékutalványaink

Csoportok számára ajánlott állandó programjainkat megtekintheti a Csoportprogramok menüpontban.

A Hangulat Pince két Pátyi pincehegyen megrendezésre kerülő különleges boros élményprogramja is elérhető ajándékutalványunkkal! A Pátyi Pincehegyi Borangoló, és a Hangulatos Borkóstoló Est utalvány email-en érkezik, év végéig felhasználható, és ha véletlenül nem sikerül felhasználni, év végén teljes értéken visszaváltható. További információ és igénylés: info@hangulatpince.hu

Hangulatos Borangoló a Pátyi Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló sétára hívjuk vendégeinket a Pátyi pincehegyre, 2021. május 16-án, 15 órás kezdéssel. Kövesse a program kiírását itt vagy a facebook oldalunkon, hogy az esetleges változásról értesüljön!

A program során megismerkedhetnek a Hangulat Pincével, valamint egy hangulatos séta során az egyedülálló Pátyi történelmi pincehegy is bemutatásra kerül. Közben az Etyek-Budai borvidék díjnyertes boraiból lehet 3 tételt kóstolni, etyeki és pátyi pincészetektől, borkorcsolyának pedig finom pogácsát kínálunk. A kínált borok és a pincészetek bemutatásán kívül a borvidékkel és a Pátyi pincehegy történetével ismerkedhetnek a sétán részt vevő vendégeink. A járványügyi előírásokat betartva a teljes program kültéri, a pincelátogatás váltott kiscsoportban lehetséges, maszk használatával. A séta végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet (ajándék bortasakkal). Budapestről a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel is egyszerűen ki lehet jutni hozzánk, erről és a borainkról részletek a honlap linkelt aloldalain.

Program kezdete: 2021. május 16. 15h, időtartam: 1.5-2 óra. Séta hossza kb. 1.5km.

Előzetes bejelentkezés szükséges bármelyik elérhetőségünkön , a program létszámkorlátos. A regisztráció már elindult, a létszámkorlát miatt érdemes időben regisztrálni. A program eső esetén más időpontban kerül megrendezésre, erről az esemény előtt minimum 3 órával értesítjük regisztrált vendégeinket.

A program díja 3.300 Ft / fő, fizetés helyben kp-val, bankkártyával, ill. mindegyik típusú SZÉP kártya vendéglátás alszámláról.

A programot igény szerint csoportoknak egyedi, egyeztetett időpontban is megtartjuk, 2-42 fő létszámkorláttal. Árakról és időpont lehetőségről érdeklődjön a Hangulat Pince megadott elérhetőségén.

Hangulatos Borkóstoló Est a Páty Pincehegyen

Hangulatos borkóstoló estre hívjuk a Pátyi pincehegyre!
Házigazda: Pál János borszakértő, kreatív séf

Időpont: 2021. május 30. délután 16 óra. Időtartam kb. 2 óra.
Kövessék honlapunkat, vagy facebook oldalunkat az esetleges változások miatt.

Borkóstoló est Pál János borszakértő és kreatív séf házigazdával: 6 tételes borkóstoló, izgalmas ízjáték a tételekhez, etyeki sajttál, pogácsa. Az esemény során a Hangulat Pince és a Pátyi Pincehegy is bemutatásra kerül egy rövid séta során (pincehegyi séta csak jó idő esetén), majd a házigazda a pincénél tartja meg az ízjátékos borkóstoló programot, melyben a helyi borok kiválóságai közül is szerepelnek tételek, és Etyeki sajtválogatásból készült sajttálat is kóstolhatnak vendégeink. A kóstoló végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet (ajándék bortasakkal). A programot járványügyi helyzetben nem tudjuk megtartani. Budapestről a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel is egyszerűen ki lehet jutni hozzánk, erről és a borainkról részletek a honlap linkelt aloldalain.

Előzetes bejelentkezés szükséges bármelyik elérhetőségünkön , a program létszámkorlátos. A regisztráció már elindult, a létszámkorlát miatt érdemes időben regisztrálni.

A program díja 7.500 Ft / fő, fizetés helyben kp-val, bankkártyával, ill. mindegyik típusú SZÉP kártya vendéglátás alszámláról.

A programot igény szerint csoportoknak egyedi, egyeztetett időpontban is megtartjuk, max. 20 fő létszámkorláttal. Árakról és időpont lehetőségről érdeklődjön a Hangulat Pince megadott elérhetőségén.