Pince elérhetősége

A Hangulat Pince Pátyon, a pincehegyen található, a Budakeszi felőli vég felső sorában:

Nézzen körbe nálunk virtuálisan!

Megközelítés gyalog (két irányból):

Somogyi Béla úti buszmegállóból: A Budapestről érkező buszokról a „Páty, Somogyi Béla út” megállónál kell leszállni, majd a buszmegálló mögötti gyalogátkelő helyen kell átmenni az úton. Itt kezdődik a Csilla Von Boeselager utca, amin végig kell menni, nem sokkal az eleje után baloldalon szép mező, és messzebb a pátyi fenyves látható. Az utca végén, a Máltai Szeretetszolgálat után jobbra kanyarodik az aszfaltos út, ezt kell követni. Ezután kb 25m-re balra tábla jelzi a Pátyi Pincehegyet, ahol balra két kis út ágazik el, itt a bal oldali kis úton kell elindulni (felső sor). Kb. 100m után bal oldalon lesz a Hangulat Pince.

Páty központból: A Hősők tere – Kincsem köz – Kossuth utca irányból a pincehegyre a Hagyományok háza mellett visz egy gyalogút (Kincsem közzel szemben). A gyalogút felvezet a pincehegyre, az alsó sorba, közel a központi részhez. Az alsó soron balra elindulva, kb 300m gyaloglás után, közvetlenül a bekerített pincék előtt egy kis feljáró gyalogösvény van a pincék között. Ezen közvetlenül a Hangulat Pincéhez lehet felmenni.

Megközelítés autóval:

A navigációban érdemes a pátyi Máltai Szeretetszolgálatot keresni, ez jelezve van a térképeken, így egyszerű megtalálni a cél helyszínt. A Csilla Von Boeselager utca utolsó címe ez a pont, ahova jönni kell. Az autókat az utca végén lehet leparkolni, a kis lovarda előtti területen. Kérjük, hogy az útra, vagy kapuba ne álljanak! A parkolás után a Máltai végénél jobbra kanyarodó aszfaltútra kell gyalogolni, ezen kb 25m után balra tábla jelzi a Pátyi Pincehegyet, ahol balra két kis út ágazik el, itt a bal oldali kis úton kell elindulni (felső sor). Kb. 100m után bal oldalon lesz a Hangulat Pince.

Buszok:

Busszal is egyszerűen ki lehet jutni egész nap Budapestről a Hangulat Pincéhez. A buszok a Széll Kálmán térről indulnak, legalább fél óránként, de csúcsidőben negyedóránként is. Az út 30-35 perc, a Páty, Somogyi Béla utcai megállónál kell leszállni (ez az első belterületi leszállóhely Pátyon, előtte a Mézeshegy megálló van csak külterületen). A buszmegállótól 6-7 perc gyalogútra van a Hangulat Pince, a fenti leírás szerint. Visszafelé ugyanonnan indul a busz, csak az út másik oldalán levő buszmegállóból. Az utolsó busz Budapest felé 23:20-kor indul. A menetjegyet a Széll Kálmán téren automatákból lehet megvenni, ezért érdemes legalább 5-10 perccel az indulás előtt érkezni, az automatáknál szokott kisebb sor kialakulni. Budapest felé a buszon lehet megvenni a jegyet. A teljes árú jegy 370Ft, Budapest Bérlettel csak 250Ft. A menetrend: www.menetrendek.hu