Foglalj nálunk!

Pincénk foglalható különböző alkalmakra, legyen az születésnap, baráti, családi, céges összejövetel, házassági évforduló, csapatépítő tréning, legénybúcsú, lánybúcsú, esküvő, vagy bármilyen más kisebb rendezvény, amire a helyszín alkalmas. A pince befogadóképessége maximum 24 fő, a külső részen maximum 40 fő elhelyezése megoldott.

Vendégeink leülhetnek a pincesíp végéből nyíló kóstoló teremben (12-16 fok, 20 fő), a présházban a szeparé hordóasztalnál (16-20 fok, 5-13 fő), és a pince előtti árnyas téglakővel burkolt teraszon, vagy a szintén árnyas zöldterületi szabadtéri részen is (kívül összesen 40 fő). A pince előtti részen egy kis tűzrakó hely is használható bográcsozás, sütögetés céljára (ehhez tüzifát és bográcsot hozni kell).

Rendezvényhelszín foglalás

A vendégeink részére biztosított az igényesen kialakított külön női és férfi vizesblokk, a borainkból való fogyasztás, valamint szóda, üdítők, és kávéitalok darálós kávéautomatából, minőségi kávéból. A szóda és a kávéitalok korlátlan fogyasztása benne van a bérleti díjban. Előre rendelve tudunk zsíroskenyeret, pogácsát, és sajttálat is biztosítani. A pincében rendelkezésre áll maximum 24 főre teljes étkészlet (3 féle tányér, evőeszközök), és a környéken több ételrendelési lehetőség is biztosított, a hidegtálaktól a minőségi éttermi ételekig, ebben akár segítünk is. Rendelhető cukrászati termék is a közelben üzemelő híres cukrászdából. Az ételrendelés részleteiről érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.

A rendezvényhelyszín foglalása szerződés alapján történik, a díjat mindig teljes egészében a rendezvény előtt, az átadásig kell megfizetni. A foglaláskor legalább 30% előleg fizetendő utalással, díjbekérő alapján (vagy pince előzetes megtekintése esetén a helyszínen kp-val, bankkártyával). A fennmaradó összeg fizethető a rendezvény előtt készpénzben, vagy bankkártyával a helyszínen, számla ellenében. A foglaló előleg lemondás esetén nem jár vissza, rossz idő esetén, illetve járványidőszaki tiltás esetén viszont felhasználható más időpont foglalásához. A fizetős fogyasztás utólag rendezendő az átvétel során (kp, bankkártya), de fenntarjuk a jogot bizonyos esetekben kaució (csak kp) előírására a foglalás során, melyet szintén az átadásig kell megfizetni. A szerződést a rendezvény előtt, a helyszínen kell aláírni (személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges). A szerződő aláírásával igazolja, hogy megismerte a házirendünket, valamint a szerződésben foglalt felelősségi köreit, és magára, valamint az általa képviselt társaságra nézve is kötelező jellegűnek tekinti. A rendezvény biztosítása személyzet nélkül értendő, kivéve a külön rendelt programokat. Zenés rendezvények esetében a bérlőnek bejelentési kötelezettsége van a pátyi önkormányzat felé, csak így lehetséges ilyen jellegű rendezvény megtartása.

A rendezvényhelyszín díjának meghatározása az adott rendezvénytől függ, egyedi díjszabást alkalmazunk, kérem keressenek minket igényeikkel. Egyedi kedvezményeket biztosítunk hosszabb idejű bérlés díjából, munkanapok közti esti programokra, vagy programszervező ill. rendezvényszervező cégeknek.

Programok

A magán és céges vendégeink számára egyaránt tudunk biztosítani különböző programokat, különdíj ellenében. Ezek egyedi megbeszélés alapján a következők lehetnek:

  • Születésnap dekorációval, tortával, vagy akár ételekkel együtt (személyzet nélkül)
  • Tematikus borkóstoló programok 3 – 5 tétellel, friss pogácsával 1-1.5 órában
  • Pincehegyi borangolás, izgalmas történeti séta díjnyertes helyi borokkal a pincehegyen (2 – 2.5 óra, 3 tétel, túravezetővel)
  • Vezetett túra a Csergezán Pál kilátóhoz (15km összesen), végállomás a Hangulat Pince, a végén borozással, pogácsával (6 óra, túravezetővel)
  • Pincetúra a Pátyi pincehegyen 3 pince látogatásával, 8 tételes borkóstolóval, pogácsával és Töki pompossal (3,5 óra, túravezetéssel)

Autóbuszos személyszállító partnerünktől buszt is lehet igényelni ezekre a rendezvényekre, 1600Ft/fő ártól (pontos ajánlatért keressen minket elérhetőségeinken).

Csoportprogramjainkról részletesen itt olvashat.

Amennyiben további kérdése van, illetve foglalni szeretne időpontot, kérem keressen minket az info@hangulatpince.hu email címen, vagy a 30-as 9487542 telefonszámon.

Nézzen körül nálunk virtuálisan!

hdr