Foglalj nálunk!

Pincénk foglalható különböző alkalmakra, legyen az születésnap, baráti, családi, céges összejövetel, házassági évforduló, csapatépítő tréning, legénybúcsú, lánybúcsú, esküvő, vagy bármilyen más kisebb rendezvény, amire a helyszín alkalmas. A pince befogadóképessége maximum 24 fő.

Vendégeink leülhetnek a pincesíp végéből nyíló kóstoló teremben (12-16 fok, 20 fő), a présházban a szeparé hordóasztalnál (16-20 fok, 5-13 fő), és a pince előtti árnyas téglakővel burkolt teraszon, vagy a szintén árnyas zöldterületi szabadtéri részen is. A pince előtti részen egy kis tűzrakó hely is használható bográcsozás, sütögetés céljára (ehhez tüzifát és bográcsot hozni kell).

Rendezvényhelszín foglalás

A vendégeink részére biztosított az igényesen kialakított külön női és férfi vizesblokk. A pincében rendelkezésre áll maximum 24 főre teljes étkészlet (3 féle tányér, evőeszközök), és a környéken több ételrendelési lehetőség is biztosított, a hidegtálaktól a minőségi éttermi ételekig, ebben akár segítünk is. Rendelhető cukrászati termék is a közelben üzemelő híres cukrászdából. Az ételrendelés részleteiről érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.

A rendezvényhelyszín foglalása a megadott elérhetőségeinken történhet, a foglaláskor legalább 30% előleg fizetendő. A rendezvényhelyszín biztosítása személyzet nélkül értendő. Zenés rendezvények esetében a bérlőnek bejelentési kötelezettsége lehet a Pátyi Önkormányzat, esetleg az Artisjus felé is, csak a vonatkozó szabályok betartásával lehetséges ilyen jellegű rendezvény megtartása.

A rendezvényhelyszín díjának meghatározása az adott rendezvénytől függ, egyedi díjszabást alkalmazunk, kérem keressenek minket igényeikkel. Egyedi kedvezményeket biztosítunk hosszabb idejű bérlés díjából, munkanapok közti esti programokra, vagy programszervező ill. rendezvényszervező cégeknek.

Amennyiben további kérdése van, illetve foglalni szeretne időpontot, kérem keressen minket az info@hangulatpince.hu email címen, vagy a 30-as, 9950-660 telefonszámon.

Nézzen körül nálunk virtuálisan!

hdr