Bérelj ki !

Pincénk bérelhető különböző alkalmakra, legyen az születésnap, baráti összejövetel, házassági évforduló, csapatépítő tréning, legénybúcsú, lánybúcsú, vagy bármilyen más kisebb rendezvény, amire a helyszín alkalmas. A pince befogadóképessége maximum 20 fő, a pince előtti árnyas kiülős részen maximum 24 főnek tudunk helyet biztosítani.

Vendégeink leülhetnek a pincesíp végéből nyíló kóstoló teremben (14-16 fok, 20 fő), a présházban a szeparé hordóasztalnál (18-20 fok, 5-13 fő), és a pince előtti árnyas téglakővel burkolt teraszon, vagy a szintén árnyas zöldterületi szabadtéri részen is (kívül összesen 24 fő). A pince előtti részen egy kis tűzrakó hely is használható bográcsozás, sütögetés céljára (ehhez tüzifát és bográcsot hozni kell).

Bérlés

A vendégeink részére biztosított az igényesen kialakított külön női és férfi vizesblokk, a borainkból való fogyasztás, valamint szóda, üdítők, és kávéitalok darálós kávéautomatából, minőségi kávéból. A szóda és a kávéitalok korlátlan fogyasztása benne van a bérleti díjban. A borok, üdítők, snack-ek külön díjasak, ezek fogyasztását a rendezvény végén számoljuk el, árlista alapján. Előre rendelve tudunk zsíroskenyeret és sajttálat is biztosítani. A pincében rendelkezésre áll maximum 24 főre teljes étkészlet (3 féle tányér, evőeszközök), és a környéken több ételrendelési lehetőség is biztosított, a hidegtálaktól a minőségi éttermi ételekig, ebben akár segítünk is. Rendelhető cukrászati termék is a közelben üzemelő híres cukrászdából. Az ételrendelés részleteiről érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.

A bérlés szerződés alapján történik, a bérleti díjat mindig teljes egészében a rendezvény előtt, az átadásig kell megfizetni. A foglaláskor legalább 50% előleg fizetendő utalással, díjbekérő alapján (vagy pince előzetes megtekintése esetén a helyszínen kp-val, bankkártyával). A fennmaradó összeg fizethető a rendezvény előtt készpénzben, vagy bankkártyával a helyszínen, számla ellenében. A foglaló előleg lemondás esetén nem jár vissza. A fizetős fogyasztás utólag rendezendő az átvétel során (kp, bankkártya), de fenntarjuk a jogot bizonyos esetekben kaució (csak kp) előírására a foglalás során, melyet szintén az átadásig kell megfizetni. A bérleti szerződést a rendezvény előtt, a helyszínen kell aláírni (személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges). A bérlő a szerződés aláírásával igazolja, hogy megismerte a házirendünket, valamint a szerződésben foglalt felelősségi köreit, és magára, valamint az általa képviselt társaságra nézve is kötelező jellegűnek tekinti. A bérlés személyzet nélkül értendő, kivéve a külön rendelt programokat. Zenés rendezvények esetében a bérlőnek bejelentési kötelezettsége van a pátyi önkormányzat felé, csak így lehetséges ilyen jellegű rendezvény megtartása.

A bérleti díj meghatározása az adott rendezvénytől függ, egyedi díjszabást alkalmazunk, kérem keressenek minket igényeikkel. Egyedi kedvezményeket biztosítunk hosszabb idejű bérlés díjából, munkanapok közti esti programokra, vagy programszervező ill. rendezvényszervező cégeknek.

Programok

A magán és céges bérlőinknek egyaránt tudunk biztosítani különböző programokat, külön díj ellenében. Ezek egyedi megbeszélés alapján a következők lehetnek:

  • Születésnap dekorációval, tortával, vagy akár ételekkel együtt (személyzet nélkül)
  • Csapatépítő tréning játékokkal, borkóstolóval, akár ételekkel együtt (igény szerint személyzettel)
  • Borkóstoló programok borszakértővel, izgalmas ízjátékkal, sajttál és pogácsa kísérettel (2 óra, Pál János borszakértő, kreatív séf)
  • Pincehegyi borangolás, izgalmas séta díjnyertes helyi borokkal a pincehegyen (1-1,5 óra, túravezetővel)
  • Vezetett túra a Csergezán Pál kilátóhoz (15km összesen), végállomás a Hangulat Pince, 3 tételes borkóstolóval, zsíroskenyérrel (5-6 óra, túravezetővel)
  • Pincetúra a Pátyi pincehegyen 3 pince látogatásával, 8 tételes borkóstolóval, pogácsával és Töki pompossal (3,5 óra, túravezetéssel)

Amennyiben további kérdése van, illetve foglalni szeretne időpontot, kérem keressen minket az info@hangulatpince.hu email címen, vagy a 30-as 9487542 telefonszámon.